top of page

Nyheter

HOTBOX BURGERS (5).png

Pressmeddelande den 12 Juni 2024

HotBox Burgers kommer äntligen till Värnamo!

Nu, efter en längre tids planerande kan vi äntligen gå ut med att HotBox Burgers kommer till Värnamo! Efter sommaren 2024 slår HotBox Burgers upp luckan på Silkesvägen 34 precis utanför City Gross i Värnamo!

Streetfood-inspirerade Smashburgare gjorda på riktigt bra råvaror kombineras med en rejäl känsla för service när HotBox Burgers etablerar sin andra enhet i Småland!

Tillsammans med hyresvärden Nyfosa har vi kommit fram till denna etablering och vi är riktigt nöjda med läget! 

-Oskar Sellgren, VD HotBox Burgers Sweden AB

 

HotBox Burgers har haft en stor succé sedan starten på Österskans i Halmstad och redan när etableringen på Smålandia i Gislaved gjordes 2022 har siktet varit riktat mot  Värnamo.

 

Etableringen i Värnamo kommer att bestå av, likt våra övriga enheter sjöfartscontainrar som vi själva byggt om till restaurangkök med en tillhörande uteservering. 

 

Man kommer kunna beställa i luckan och äta på plats men vi har lagt ner mycket tid och fokus på vår App och Webborder där man snabbt och smidigt kan beställa för att sedan hämta upp grymma burgare i luckan!

 

Vi syns i luckan!

Pressmeddelande den 29 april 2023

Hotbox burgers fyller ett år och kommer tillbaka till Halmstad! 

Det har gått ett år sedan HotBox Burgers slog upp luckan på Österskans i Halmstad. Idag, ett år senare, nås vi av beskedet att konceptet kommer tillbaka till samma plats igen. Nyöppningen är planerad till slutet av maj.

 

”Vi är oerhört glada att få komma tillbaka till där allt började för ett år sedan! Österskans ligger oss varmt om hjärtat och vi har haft som mål att komma tillbaka ända sedan dagen vi flyttade verksamheten säger Tuva Nilsson, VD och delägare till HotBox Burgers. Vi slog upp luckan för allmänheten den 29e april på Österskans i Halmstad och under det förra året har vi både blivit utsatta för kabel-sabotage och förstörelse men trots det så har vi blivit så väl bemötta av våra gäster att vi aldrig givit upp! Nu är vår förhoppning att få vara kvar på Österskans permanent. Vårt första avtal med kommunen sträcker sig tills nästa vår berättar Tuva.”

 

HotBox Burgers flyttade sin verksamhet till Gislaved i slutet av sommaren 2022 när markarrendet tog slut och kommunen hade planer på att renovera platsen på Österskans. I Gislaved kompletterades den första kökscontainern med ytterligare en förrådscontainer som monterades ihop med köket. Även i Gislaved togs koncept emot mycket positivt, så bra att omsättningsbudgeten blev betydligt bättre än vad ägarna hade förväntat sig. Även i Halmstad kommer HotBox att ställa två containrar på plats varav det ena är köket och den andra är förråd. 

 

”Vi gör allt själva. Vi lagar maten från grunden och vi både styckar samt maler köttet. Här är lokala producenter och samarbetspartners otroligt viktiga för oss, berättar Oskar Sellgren, den andra delägaren till hamburgerkonceptet. Vi bygger dessutom själva om våra sjöfartscontainrar till restaurangkök och lager. Det är såklart tidskrävande men lika viktigt som lokala råvaror är för oss är det att ha total kontroll på köken, vår arbetsplats. För oss är kvaliteten viktigare än allt, avslutar Oskar!”

bottom of page